Evenemang - Bio: Tsatsiki, farsan och olivkriget - ctl00_cph1_image

Bio: Tsatsiki, farsan och olivkriget

Bio den 27 december på Åmotfors Folkets Hus kl 17.00. Åldersgräns: Från 11 år. Längd: 1 timme 38 minuter. Pris: 60 kr. Äventyr, vänskap och kärlek.

Tsatsiki längtar till sommarlovet då han ska åka till Grekland för att bo hos sin pappa Yanis. När Tsatsiki anländer till byn är det dock inte riktigt som han mindes det. Pensionat och krogar är öde, det är kris i Grekland och i hans älskade by. När pappa berättar de dåliga nyheterna att han är tvungen att sälja både hotellet och olivlunden så blir Tsatsiki upprörd. Men Tsatsikis mamma har lärt honom att aldrig ge upp, han inser att det är upp till honom att rädda hotellet, annars kommer hans älskade plats i Grekland att gå förlorad. Tillsammans med den vilda äventyrerskan Alva - en orädd tolvårig flicka full av skratt och upptäckarglädje - startar de ett räddningsuppdrag som förvandlar Tsatsikis sommarlov till en resa fylld av äventyr, vänskap och kärlek.

Datum: 2015-12-27 17:00

Arrangör
Folkets Hus Åmotfors
Älvuddsgatan 21
67040 Åmotfors
info@fhamotfors.se
+46 571-30073


http://www.fhamotfors.se

Namn
Åmotfors Folkets Hus

Adress
Älvuddsgatan 21 Åmotfors

Beskrivning
Folkets Hus i Åmotfors är en plats för möten mellan människor, underhållning, eftertanke, glädje och kultur. Möjlighet att beställa servering till arrangemang. Lokaler i tre våningar. Biosalong.

Vägbeskrivning
Centralt i Åmotfors centrum.