Backwater - kajaker

Att paddla kajak är ett fantastiskt sätt att uppleva naturen. Du färdas tyst och stilla och har chansen att se vilda djur på nära håll.

Vi finns i Häljeboda, norr om Charlottenberg i Eda kommun. Hos oss kan du hyra såväl enmans- som tvåmanskajaker och ge dig ut på upptäcktsfärd. Några av våra hyrkajaker är vikbara, så de kan lätt transporteras i bakluckan på en bil. Behöver du hjälp med transporter kan vi ordna det och vi hjälper dig med kartor och turförslag. All paddling sker på lugna vatten i mycket stabila kajaker. Boka alltid i förväg för säkerhets skull, även för dagsutflykter på egen hand, för att säkerställa att det finns folk och utrustning på plats. Det behöver inte vara långt i förväg, oftast går det bra med kort varsel. Vi har även försäljning av nya och begagnade kajaker. Se hemsidan för mer information, priser och inplanerade turer.

Arrangör
Backwater Outdoor Experiences
Järnvägsgatan 16
65225 Karlstad
hello@backwater.se
https://www.backwater.se

Namn
Strandvallen Häljeboda

Adress
Häljeboda

Beskrivning
Naturskön badplats vid sjön Vällen i Häljeboda. Här finns brygga, omklädningsrum, fotbollsplan, boulebana, vindskydd och grillplatser. Fina fiskemöjligheter med iläggningsplats för båt. Kajakuthyrning och kiosk. Nära till Finnskogleden.

Vägbeskrivning
Skyltat Strandvallen från väg 863 i Häljeboda

Eda guiden och Eda kartan 2021